+36 70 386 8064

szmolanorbert@gmail.com

Maradt még kérdésed?

Lépj velünk kapcsolatba

Ha bármilyen kérdésed felmerült vagy egy projekten dolgozol éppen, aminek részleteit meg szeretnéd osztani velünk, töltsd ki az alábbi adatokat és a csapatunk egy tagja felveszi veled a kapcsolatot


Gyakran kérdezték


Az egyedi bútorgyártás költségesebb, mint a nagyáruházakban kapható bútorok?
Az egyedibútorgyártás azért költségesebb, mint a nagyáruházakban kapható sablon bútorok, mert cégünk tömeggyártás, sablonok és gyártósorok helyett, egyedileg gyártunk le minden alkatrészt. Ehhez a legmodernebb technológiákat, anyagokat használjuk fel, ami drágabb és időigényesebb, azonban jobb minőségű és tartósabb, mint a fent említett áruházi tömegcikkek.
Milyen határidőkkel dolgoznak?
Korszerű gépparkunk és hozzáértő kollégáinknak hála rövid határidőkkel dolgozunk, de ez a megrendeléstől és az éppen aktuálisan meglévő megrendelés állománytól is függ. Kérem érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken.
Mennyi időbe telik egy árajánlat elkészítse?
Az árajánlat kérésekre rövid határidővel válaszolunk, tételszámtól függően 3-5 napon belül el is készítjük a kért ajánlatot. Ha szükséges telefonon vagy személyesen is egyeztetünk a kívánt bútorokról, hogy az ajánlat kiadása után már ne jelentkezzenek többlet költségek a megrendelőnek.
Csak beépített bútorok gyártását vállalják?
Cégünk nem csak beépített bútorok szekrényekkel, konyhákkal és gardróbok gyártásával foglalkozik. Készítünk egyedi elképzelések, tervek alapján Komódokat, étkezőasztalt és például ágyakat is.
Ha csak nagyjából tudom, hogy milyen bútort szeretnék, akkor is tudnak segíteni?
Mindenképpen tudunk segíteni, amennyiben minőségi bútort szeretne készítetteni. A meglévő elképzelések alapján elkészítjük a terveket, látványterveket ha szükséges.
Miért éri meg inkább egy professzionális magyar asztalos csapattól rendelni a konyhabútort és nem egy olasz cégtől?
A mi csapatunk szolgáltatása és az általunk gyártott bútorok minősége legtöbbször magasabb színvonalú.  A beépítést a gyártó tudja elvégezni, ami tökéletes ereményt tesz lehetővé. A környezetvédelmi és garanciális szempontokról nem is beszélve.

Szmola Norbert