Szmola Design

Egyedi butorok

Egyedi bútorok tervezése és kivitelezése

Maradandó, minőségi bútorok…

Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött minden bútor elkészítésénél a minőségre és az időtállóságra törekszünk. Hiszen egy-egy bútor végigkísérhet az életünkön, nemcsak kiszolgál, hanem szebbé varázsolja lakterünket, irodánkat vagy üzletünket.

Sokszor régi álomképekből készítünk terveket és váltjuk valóra az elképzeléseket, de az sem ritka, hogy egy újságban látott bútor a kiindulópont.

Legyen szó egy antik polcocskáról vagy modern tolóajtóról, a precizitás minden esetben nélkülözhetetlen.

Rohanó világunkban néha elfelejtjük, milyen fontos is a szépség és a kényelem.

Egy jó kialakítású gardróbszekrény, ahol pont annyi fiók van, amennyire mindig is szükség lett volna. Egy stílusos, praktikus konyha, melyben végre minden a helyére kerül, és a mindennapi életünket is megkönnyíti... Egy előszoba szekrény, mely nemcsak szép, hanem a téli kabátokat is elrejti... Sorolhatnánk tovább a lakásban felfedezhető bútorok hadát, hiszen mindegyiknél fontos, hogy egyedi igényeinket tükrözzék.

Előszeretettel dolgozunk fából, de készítünk fafurnéros, laminált, fóliázott és dekorozott bútorokat is. A legrégebbi, jól bevált módszerektől kezdve a legújabb technikák alkalmazásáig megteszünk mindent, hogy kivitelezzük az Ön által megálmodott bútorokat.

Impresszum